zaterdag 18 december: De Andrieskerk in kerstsfeer met sopraan Charlotte Houberg, alt-mezzo Eva Kroon en Heleen Vegter aan de vleugel

0.0017.50

Wissen
Share

Beschrijving

In verband met de recent beperkte lock-down maatregelen is dit concert van de avond naar de middag gegaan. De aanvangstijd is nu 15.00 uur!

Als in december ons prachtige Amerongen zich al in kerstsferen heeft ondergedompeld, ontbreekt er natuurlijk nog een essentieel element. De muziek!…….

Prachtige klassieke klanken zullen Charlotte Houberg en Eva Kroon laten klinken in de Andrieskerk. Er komen hartverwarmende kerstliederen langs, maar ook prachtige duetten, mooie opera-aria’s en pianosolo van toppianiste Heleen Vegter.
De verbindende factor in dit trio is pianiste Heleen Vegter. Niet alleen met haar verfijnde pianospel brengt ze figuurlijk de twee zangeressen samen, maar ook letterlijk: beide zangeressen werken al geruime tijd als duo met haar samen, maar voegen zich speciaal voor dit concert tot een trio.
De drie musici hebben allen een indrukwekkend CV: ze hebben op de grote podia van Nederland gestaan (o.a. Concertgebouw, Nationale Opera en Ballet, Tivoli Vredenburg, de Doelen Rotterdam), met bekende dirigenten, regisseurs en zangers samengewerkt en zijn bovendien actief bezig met het promoten van klassieke muziek op social media om zo meer liefhebbers te vergaren voor de prachtige muziek.

Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via firma Kleton, Drogisterij Koenhoek of ter plaatse vanaf half 3. 

Het aantal plaatsen zal beperkt zijn in verband met de vereiste 1,5 m onderlinge afstand (maximaal 80 bezoekers). Bij binnenkomst wordt bovendien uw coronatoegangsbewijs gecontroleerd, zoals u de afgelopen paar keer al van ons gewend was. Tevens vragen wij u om tijdens uw route naar uw zitplaats een mondkapje te dragen.