Abonnement concertserie seizoen 2021-2022

0.0097.00

Beschrijving

Gelukkig! We mogen na een lange periode van corona beperkende maatregelen weer samen genieten van mooie, spannende en sfeervolle concerten in de Andrieskerk van Amerongen. Deels in samenwerking met de afdeling Klassiek van het HKU Conservatorium, deels met andere musici. Een gevarieerd programma dus in 2021-2022, u aangeboden door de Stichting Vrienden van de Andrieskerk.

Het seizoen start op 8 oktober met een solo piano concert door Ketevan Sharumashvili. De on-line verkoop is inmiddels gestart.

Veder kunt u dit seizoen weer rekenen op vijf concerten, aangeboden door het HKU. Met kerst doorbreken we de traditie van een paar jaar met dit keer een bijzonder speciaal voor deze avond samengesteld ensemble. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Uitgebreidere informatie over het komende seizoen treft u aan onder de rubriek ‘komende concerten’. In detail zijn de programma’s nog niet bekend, omdat dit afhangt van de opdracht aan de studenten voor hun projectweken.

Aanvang concerten 20.00 uur (toegang vanaf 19.30 uur).

De prijzen van de toegangskaarten zijn (f 17,50 voor volwassenen) .
       Een abonnement voor de hele serie biedt u een aantrekkelijk voordeel! Deze kost slechts € 97,00 en               voor ‘Vrienden’ € 90,00 .

En…. goed nieuws voor de jeugd/studenten! Voortaan is de toegang voor hen gratis!

De toegangskaarten zullen verkrijgbaar zijn via de website of ter plaatse, voor aanvang concert vanaf             19.30 uur.
       Lokaal zijn ook kaarten verkrijgbaar bij de firma Kleton en drogisterij Koenhoek.