zaterdagmiddag 10 augustus – orgel bespeling door Gerben Budding met zang door Nanette Mans

10 augustus 2024 om 16.00 uur

Andrieskerk
Hof 16
3958 CE Amerongen

Bezoekersinformatie

Duo sopraan en orgel...
Nanette Mans (sopraan) en Gerben Budding (organist) werken sinds 2018 samen als duo. Regelmatig zijn ze te horen in de concertante en liturgische praktijk van de Goudse Sint-Janskerk en daarbuiten.
Het duo ontwikkelde meerdere thematisch samenhangende concertprogramma’s, zoals een programma met oude muziek (o.a. Schütz en Scorzuto), een programma met solo-cantates uit de 18e eeuw (o.a. Telemann en Bach) en een programma met Frans-romantische en moderne muziek (Franck, Vierne en Daan Manneke).
Voor de passietijd maakten ze een programma met aria’s uit de Matthäus- en Johannes Passion van Johann Sebastian Bach en delen uit het Stabat Mater van Pergolesi. Regelmatig voeren ze nieuwe muziek uit waarvan de inkt nog maar net droog is.
Kenmerkend voor het duo is flexibiliteit en avontuurlijkheid.

Concertadministratie

concerten@andrieskerk.nl